Knust og ødelagt Iphone skjerm, Østfold, Eidsberg, Moss, Fredrikstad

Vi bytter skjermer på alle smartphones.

Vi har verktøy og utstyr for å resirkulere knuste skjermer. Vi får daglig inn knuste skjermer, men med fungerende LCD. Med våre maskiner kan vi separere LCD-skjermen fra det knuste glasset, for så å flytte over til nytt glass. Dette gjør at vi kan bruke skjermer med original LCD. Vi tar gjerne imot knuste skjermer fra andre reparatører i landet, og kan sende nye skjermer i retur, om ønskelig. Ta kontakt med oss for avtale.Vi er autorisert Nubia verksted!. Når vi reparerer telefonen med knust glass og hel LCD fra andre mobil marker så bruker vi en spesiell teknikk for å skille skjermen fra det knuste glasset og bruker orginal LCD om igjen.

Bytte skjerm på Iphone 4,Bytte skjerm på Iphone 5,Bytte skjerm på Iphone 6,Bytte skjerm på Iphone 7,Bytte skjerm på Iphone 8.

Vi reparerer også andre problemer i, Iphoner, Ipader og Imac, MacBook osv.

Vi reparerer de fleste telefon modellene som er tilgjengelige på markedet, men ikke samsung.

Dere er hjertelig velkommen til oss, eple-legevakt, og vi håper dere besøker siden vår www.eple-legevakt.no

Lukasz Pawlowicz