Bytte av firma navn og logo

Bytte av firma navn og logo

I April 2017, har firmaet vårt www.finnspare.no AS, byttet navn til Pawlowicz AS.

Etter 5 år har vi bestemt oss, for å lage vårt eget merke som som kalles Pawlowicz AS. Firmaet vårt er produsenten til LED lysrør 1,2 meter og 1,5 meter. Det er et produkt som har veldig god kvalitet, vi klarte å få til et suksess der vi får den meste lys makten, mens vi beholder veldig bra kvalitet. All informasjonen om våres LED rør, kan dere finne her under, ved å trykke på linken. http://pawlowicz.no/nami-plastikk-t8-led-lysror/

Et annet projekt vi også driver med, er å lage eventyr med troll.

Et annet og veldig viktig projekt hos oss, er også Eple-legevakt, der vi reparerer telefoner. Der tar vi seg av skjerm bytte. Knust skjerm i iphone 4, iphone 4s, iphone 5, iphone 5s, iphone 5SE, iphone 5C, iphone 6, iphone 6 pluss, iphone 7, iphone 7 pluss, iphone 7S, Iphone 7S pluss, iphone 8 og alle slags ipader. Dere er hjertelig velkommen til oss, og våre veldig fornøyde kunder.

Lukasz Pawlowicz