Hver eneste av også kan være med på å ta vare på jorda, og det er veldig lett.

Hver eneste skritt vi tar mot sparing, er et stort skritt mot det at jorda vår får leve med oss lengre.

Firmaet vårt bruker de nyeste, teknologiene som er tilgjengelige. Som vi kan bruke til å forbedre det vi gjør. Akkurat når har vi tilbud på Lysrør med to standarde lengder, 1,2 meter og 1,5 meter. Sparing til lommeboka og miljøet er 69%, mindre energi forbruk. Produktene våres er satt sammen her i Mysen, og hvert eneste produkt går gjennom et grundig kontroll. Vi gir fra 5 til 10 år med garanti, på produktene våre. Vi ser mye på kvaliteten til produktene og hele tiden fokuserer på mindre og midre energi forbuk. Nå er vi pioneren på merkedet i Norge, og vi fokuserer mye på miljøet.

Alt vi gjør er her, og man trenger ikke å vente på produktene. Om det skjer slik at man trenger service så blir det gjort med en gang på plassen her. Alle lampene vår har europeiske sertifikater, og under har vi linker som fører dere til butikken, der dere kan kjøpe røra.

http://pawlowicz.no/produkt/aurora-led-t8-lysror-1200mm-16w/

http://pawlowicz.no/produkt/aurora-led-t8-lysror-1500mm-20w/

Lukasz Pawlowicz