2017 sommerferie, Mobil reparasjon, Østfold ,Fredrikstad,Mysen,Moss

2017 sommerferie, Mobil reparasjon, Østfold

Om jeg ikke er i butikken, ring til meg og jeg kommer om ca. 15 minutter.

I sommerferie perioden må jeg jobbe med huset mitt, og bygge på den. Jeg bor i Trømborg, og om du vil kan du ringe til meg og jeg kommer. Det er best om du ringer før og avtaler en time, slik at jeg kan forberede meg på en reparasjon. Jeg er tilgjenglig dagen rundt så dere kan ringe når som helst. Jeg vil ikke forlate verkstedet til sommeren, derfor blir det reparasjon på telefon.

Fra og med 10. til 14. juli, kommer verkstedet til å være åpent fra 12.00 til 18.00. Det går ut på at kundene legger fra seg mobilen her til reparasjon, og må hente den dagen etter.

Dere er hjertelig velkommen.

2017 sommerferie, vi jobber 24t i døgnet hele uken. Mobil reparasjon, Østfold