Polsk radio i Norge starter fra 01.10.2017 Radio Wataha

Polsk Radio i Norge

Firmaet Pawlowicz AS har blitt skapt av en polakk, som har bodd i Norge i 11 år.

Vi jobber med og driver mange prosjekter som, trollet Einar som blir brukt til mye sosialisering og et annet prosjekt, LED lysrør Aurora. Firmaet eier også mange nettsider. Den 01.10.2017 laget firmaet Pawlowicz AS radioen Wataha, der du kan finne den under wataha.no

Radioen vil for det meste bli sendt på polsk, men det vil også være norske sendinger. Det vil være informasjons og kunnskaps programmer. Vi vil snakke om de vanligste problemene polakkene har i Norge, og vi vil hjelpe med å løse dem.

Polsk Radio i Norge

Musikken som vi skal sende vil være 50% polsk, og vi vil gjerne at nordmenn hører litt på musikken vår. Vi spiller masse forskjellig, og alle finner nok noe til seg selv, om det er pop, rock eller annet. Nå er vi bare tilgjengelige på nettet, og vi har en android app som du kan laste ned, som heter radio Wataha.

Til slutten av desember vil det oppstå to nye interaktive apper, til IOS og Android. Sammen med disse, vil det oppstå en informasjonsportal, som vil være både på polsk og norsk, og det vil være mye informasjon der, og det vil være brukt for å integreres og organiseres.

Vi håper noen andre organisasjoner vil dele litt informasjon med oss, slik at vi kan dele informasjon til det fine landet, Norge.

Alle som har lyst til å hjelpe med radioen, og vil prøve å presentere en radio, en som har et spennende historie, kan kontaktes med Lukasz Pawlowicz under tlf. nr. 99874418

Snart i fremtiden har vi også lyst til å sende på DAB, der flere kan høre på oss og hvor vi spiller rundt i hele Norge. Slik at alle polakkene som bor i Norge kan høre på oss, men også nordmenn, slik at de kan få litt mer kunnskap om oss, og vår kultur, spesielt når vi bor på samme jord så lenge. Vi vil gjerne vise at vi har mer til felles, enn det som skiller oss.

Dere er hjertelig velkommen til å høre på Radio Wataha, der dere vil få en god opplevelse med bra musikk, som kan hjelpe deg med dagen din.