NorTrollge

Barn og Ungdom – de som fortsetter det vi har skapt

Det finnes vel ikke mennesker som ikke er glade i barna sine, de er det viktigste for de fleste av oss foreldre.

Vi gir dem mat, klær, passer på dem og veileder dem. Vi ønsker dem alltid det beste og ønsker at de oppnår drømme jobben sin.

Sånn er det i hvert eneste land, over hele verden. Jeg er heldig til å bo i Norge, et land der barn er veldig viktig, og det er et bra ting.

Firmaet Pawlowicz AS, altså Lukasz Pawlowicz er selv veldig engasjert i å lage fortellinger om Einar prosjekt NorTrollge, som følger mange muligheter til å gjøre noe med disse fortellingene. Hvert eneste troll har sitt eget yrke eller kunskap, og snart blir det også lagd lærerike barnefilmer for både små og store. Firmaet Pawlowicz AS er også veldig engasjer på å være med på forskjellige fester for ungdommer, og vi vil fortsette og engasjere oss på et stort skala. Det vi vil oppnå, er å gi ungdommene muligheter som blir gitt av teknologi og alt det vi har rundt oss.

Barn og ungdommer – å fylle opp glasset

Barn og ungdommer kan man sammenligne med datamaskin, det er bare et forskjell, datamaskinen kan vi omprogramere når vi får lyst til det.

NorTrollge-Pawlowicz AS

Barn kan vi programere bare en gang. De lærer og husker ting raskt. Et bra ting for dem er at når de oppnår kunnskapen mens de vokser opp, kan de selv forandre på kunnskapene. Derfor er det veldig viktig og gi dem gode handlinger, og at vi alltid er der for dem i oppveksten deres. Målet for oss, Pawlowicz AS, er at vi vil gi den kunnskapen vi har, videre, ved trolla vi har skapt, og etter at de har vokst opp og er voksne, ser tilbake og blir glade over synet på trolla som har lært dem mye. Vi vil også at disse voksne oppmuntrer sine egne barn, til å være med på lekene som et pluss i hverdagen.

Dere er velkommen til å engasjeres i barn og dere oppvekst, det er et prosjekt som heter NorTrollge.

Lukasz Pawlowicz