Firmaet Pawlowicz AS ble skapt med tanken på den nyeste teknologien og implementeringen i hverdagen vår. I tillegg vil vi også ta vare på NorTrollge som er sett velig positivt på i Norge, fordi det er en prosjekt som er tildelt spesielt til barn og ungdommer. Vi vil at de skal ha det bra.

Pawlowicz AS

Framtids planene våre er å implementere teknologien i hverdagen og fortsette og fin pusse alle prosjektene våre, men også skape nye prosjekter som gir mange muligheter. Vi vil være veldig mye på topp. I de nærmeste planene har vi tenkt til å finne en strategisk investor som kommer til å engasjere seg mye i prosjektene. Vi vil gjerne at noen av dere skal bli med. Dette er ikke det viktigste målet vi har, fordi akkurat nå klarer vi oss ganske bra, vi går ikke kjempe fort framover, men likevel klarer vi oss fint, men det hadde vært veldig fint siden det hadde økt tempoet på firmaet.

Akkurat nå er vi på slutten av testene som har varet i 7 år, som har vært Sunvisjonled prosjektet.  Vi har blitt produsenten til LED T8 Lysrør over hele Norge og andre skandinaviske land. Vi har klart å få styrken til LED lysrøra som er 130-160 Lm/W. Vi kommer med disse LED lysrøra på markedet i Norge, som sparer ca. 70% elektrisk energi. Målet vårt er å selge disse til skolene, kontorer og kommuner, slik at de kan spare penger og bruke disse på mer nødvendige ting, som ordentlige bøker på skolene. Vi vil også gjerne ha med andre firmaer som har LED lysrør T8, som vi kan gjerne samarbeide med. Vi har garanti på dem fra 5 til 10 år.

Pawlowicz AS jobber også med teknologi og repareringer av Iphone telefoner.

Vi reparerer knuste skjermer, og prøver å regenerere slike sånn at slutt effekten blir kjempe bra. Vi sjekker skjermene selv, fordi vi vil at kundene skal alltid få det beste.

I framtiden vil vi gjerne få til å bli en autorisert verksted av Apple firmaet, siden vi når er bare autorisert verksted av Nubia telefonene.

Det viktigste målet for firmaet vårt er å aldri gi opp og få til det beste hele tiden, og på grunn av samarbeidet med andre firmaer klarer vi det kjempe bra.

Vi er stolte over det vi har oppnådd, og vi prøver å smitte andre med positiviteten vi har.

Mvh Lukasz Pawlowicz