Import av bygg materiale fra Polen, alt som må gjøres blir gjort av oss. Vi vil gjøre dem mest mulig behagelig for dere.

Vi Pawlowicz AS, er samarbeidpartnere med det polske firmaet Skandpol. Vi har samarbeidet sammen i 1,5 år. Firmaet Skandpol sørger for at all materialet kommer hjem til deg trygt.

Handelsfirmaet SkandPol Eksport tar seg av material salg i Polen og transport av materialer til andre land. Med materialene kan vi dra til mange forskjellige land i Europa, men det vi fokuserer mest på er transport til Skandinavia (vi transporterer veldig ofte til Norge). I handelen er vi veldig opptatte av å være profesjonelle, pålitelighet og individuell syn på kundene. Vi har og transporterer veldig mange forskjellige produkter, fra konstrusjonmaterialer som armeringsstål eller konstruksjonsvirke, til komplett taktekking, varierte fasadesystemer, isolasjon og slutt materialer. I pakka vår er det skandinaviske vinduer, tak vindu Velux, glassull Rockwool, keramiske og betong fliser, tallflis, GK plater papp-gips, OSB plater, osv. SkandPol Eksport setter pris på bekvemmeligheten til kundene, som spesialiserte seg i salg av bygg materialer, og transport til Norge og andre land i Europa, forenklet til minimum.

Firmaet Pawlowicz AS er firmaet som er «garantien» til kundene, ovenfor materialet, og at det kommer trygt hjem.

OM skandpol:

Vil du spørre oss om pakka vår angående bygg materialer? Velkommen til å kontakte alle som har lyst til å vite spesiell informasjon angående tollprosedyrer eller som har lyst å snakke med representative til SkandPol Eksport, om valget av materialet. Hos oss kan dere bestille all materiale, når vi snakker om bygg materiale og slutt materiale. Vi har også mange entreprenører som vi stoler på, som tar seg av nesten alle saker, dere ber dem om. Om dere er interesserte i å kjøpe for en god pris, og i transport av bygg materialer til Norge, vil vi gjerne at dere kontakter oss. Dere kan kontakte oss ved å ringe, sende mail eller ved å fylle ut et kontakt skjema. Uansett hvordan dere ønsker å kontakte oss, er vi tilgjengelige 7 dager i uka, og vi prøver å svare så fort som mulig.

KORT SAMMENDRAG:
 • Du bestiller materialer.
 • Du får et tilbud fra oss.
 • Om du aksepterer tilbudet, betaler du.
 • Vi tar seg av all tollkostoms, og transport. Du får toll skatt.
 • Materialet kommer hjem til deg.
 • Veldig viktig at du har redskaper til å ta ut materialet fra lastebilen.
Samarbeidet tar seg også av garantien produsentene gir og om noe skjer, hjelper vi dere.

All materialet du bestiller fra firmaet SkandPol, har garantien til produsenten. All garantien gjelder også Norge. Det er materialer som takstein, 30-50 år med garanti, tall takstein gjelder det samme. Det gjelder alle materialene som blir bestillt av SkandPol som blir transportert sammen med materialet. Pawlowicz AS er firmaet, man kan komme til med reklamasjon eller andre type ting som handler om dette. Vi håper at dere vil samarbeide med oss, og bli bedre kjent med tilbudet vårt.

Har du spørsmål?

Fyll ut kontaktskjema under og trykk på send!

  Kontakt

  Adress

  Ceynowy 15B/21
  84-230 Rumia
  NIP 588-212-52-60

  Kontakt

  tel. +48 698 674 647
  biuro@skandpol.eu

  forhandler

  Kamila Czoska-Brechelke

  tel. +48 698 674 647
  biuro@skandpol.eu

  Patrycjusz Brechelke

  tel. +48 784 550 444
  tel. +47 910 04 116
  office@skandpol.eu