LED belysning som vellykket tar plassen til vanlige lysrør. Med oss sparer du masse energi, tar vare på miljøet og du får en virkelig grunn til å være lykkelig. Akkurat nå er det de sterkeste lysrøra, som er tilgjengelige på markedet i Norge.

Makten er forskjellig noen ganger, men vi gjør det ikke så ofte slik at vi kan teste dem, og være sikre på at de fungerer perfekt.

PRODUKTSPESIFIKASJON

1,5m

1,2m

0,6m

4000 kelvin

5000 kelvin

20 Watt

16 Watt

8 Watt

140LM/Watt

160LM/Watt

Fordelene til våres LED lysrør T8, som vi viser her er nå fakta, og firmaet Pawlowicz AS bruker de nå i 7 år.

En stor og den viktigste fordelen lysrøra har er ikke bare det at de lyser veldig lyst og sterkt, men også at lyset har vinkels lys på 270 grader. Dette er ikke kjent noen steder i hele Skandinavia, og vi er i 2017.

Om vi sier at vi bruker rør som er 1,5  meter, som bruker 58 Watt, der i et tube er det to stykken, det blir lett å regne ut at ett lampe bruker 58 Watt, vi ganger det med 2, pluss balast 10 watt, som gir 126 Watt.  Ved bruken av vårt produkt med det samme, blir det brukt opp 40 Watt. Det betyr at de sparer med 69%. Selvfølgelig når vi forutsetter så er lyset veldig likt, men kvaliteten er mye bedre og lyset lyser sterkere.

En annen veldig stor fordel er garantien som er mulig å forlenge til 10 år. Noe som er veldig stor fordel for kommunene, private domener, og offentlige steder.

Lysrør t8

Pawlowicz AS er produsenten til LED lysrør t8 i Norge Østfold, Mysen. De blir laget i Shenzhen i Kina, og som blir delt opp og satt sammen i Norge. Snart har vi lyst til å produsere disse her i Norge. Det er en stor fordel for lysa, fordi garanti serviset er her i Norge, og den blir gjort med en gang.

Lysrøra som vi bruker nå og som vi har nesten overalt, er produsert med stor grusomhet og det er veldig dårlig for miljøet. Det blir produsert med mange, veldig farlige stoffer for både oss og naturen. Det er det viktigste som sier at vi trenger noe nytt, for både oss og barna våre, men også miljøet.

Store firmaer som lager tradisjonelle lysrør t8, med vilje viser de ikke hva LED lysrørene kan gjøre, for å fortsette produksjonen og få pengene vi gir dem, fordi til slutt er det alltid vi som gir dem pengene. Pawlowicz AS sammen med Sunvision LED Australia, fra og med 8 år, prøver vi å få de beste effektene fra LED lysrøra ved å bruke de beste materialene og styrende enheter, som vi bruker ved miljøvennlige materialer, ved å redusere energi forbruket, og med det samme forstørre sikkerheten til stedene der LED lysrør er brukt. Det reduserer kraften til å bruke mye energi og reduserer brann, noe som er veldig viktig for oss i Norge.

Kort sammendrag:
  • Stor miljø sikkerhet.
  • Stabil belysning for oss.
  • Reduksjon av energi forbruket og brann.
  • 69% utgifter fra energien blir igjen i lomma de, derfor trenger du våre LED lysrør, og på grunn av dem får du dra på bedre ferier.
  • Tilfredsstillelse for oss selv.
Vi gir dere garantien fra 5 til 10 år, og veldig god kvalitet.

Firmaet Pawlowicz AS tar seg ford et meste av LED lysrør t8, og ikke så lenge også av den industrielle belysningen. Vi er både distributør og produsent. I 7 år nå har vi uten stopp forbedret lysene, og prøvd å tilpasse de til det norske markedet. Vi har klart å oppnå veldig gode resultater, om ikke de beste i verden ved LED lysrør belysningen. Vi har forbedret dem slik at vi sparer over 65% av energi, ved å beholde bedre og sterkere lys, som lyser opp til 15% sterkere. I ca. 7 år lyser LED lysrørene våre i mange forskjellige firmaer. Det vil si at vi har oppnåd 37 000 timer med lys fra våre LED lysrør, både i vanskelige og lette forhold, som vi har dokumentert. På grunn av dette er vi veldig stolte over jobben vi har gjort og hva vi har gjort i 7 år. Vi har klart å komme ett sted der lysene våre er perfekte og som sparer veldig mye energi. Vi er sikre på at kundene vårekommer til å liker dette. Til hver eneste LED lysrør t8 fra firaet Pawlowicz AS, gir vi 5 til 10 år med garanti.

Denne garantien gjelder ikke når:
  • Vi har natur katastrofe (eks. lyn og torden, vannskade)
  • Når kunden ødelegger lyset selv.
  • Skader utenfor (eks. når plastikken utenfor er ødelagt)
Kundene som har sine egne gårder og hus

Hver eneste person som eier et gård eller et hus, burde tenke på helsen sin og sikkerheten, og burde kjøpe LED lysrøra som vi produserer. Vi er det eneste firmaet som er hele tiden tenker på å forberede kvaliteten og teknologien slik vi kan tilpasse oss kundene. Vi håper dere ser litt på produktene og bestemmer dere for å kjøpe disse.

[ux_products style=»normal» col_spacing=»large» columns=»2″ image_size=»original»]
Industrielle kunder, skoler, kommuner, parkeringer, alle trenger våre LED lysrør. De kan bli bruk overalt.

Alle firmaer som ønsker å samarbeide med oss, vil vi gjerne at dere fyller inn skjemaet. Samarbeidet med oss er den beste måten til å spare penger på, noe som er viktig for oss nå i disse tidene. Akkuart som kommuner, de burde samarbeide med oss og spare mer energi og slutte unødvendig miljø forurrensning, noe som skjer etter at farlige stoffer blir sluppet fri ved produksjon av tradisjonelle LED lysrør.

Vi er klare for å gjøre mye for dere, både monteringen av lysrøra. Ved å samarbeide med oss kan dere slutte å tenke på lys i 10 år, og ikke være redde for at noe slutter å funke. Vi håper dere blir med på å redusere forurrensning og energi forbruket slik at vi gjør det lettere for oss og våre barn i framtiden.