Teknologi, nyheter, handlinger og utvikling

Firmaet Pawlowicz AS investerer mye i utvikling og teknologi. Akkurat nå driver vi mye med stor suksess med å finjustere LED lysrør som vi har i tilbud her hos oss. Sammen med vår samarbeidpartner prosjekt Sunvisjon Australia, prestasjoner vi har oppnådd i 7 år nå, har gitt oss muligheten til å oppnå et suksess med å utvikle LED belysning.Vi reparerer også iPhone og andre merker på vårt verksted i byen Mysen

Iphone i Norge som er mest populære, og derfor bidrar til prisene for gjennomføring av reparasjoner, sammenlignet med Samsung i skjermen erstatning iPhone er 2 ganger lavere

Teknologi – bruk av verktøy

I de moderne tidene er teknologien på jakt etter andre teknologier. Nye enheter trenger nyere verktøy, og man må jakte på hverandre. Pawlowicz AS som holder standardene, utvikler verkstedet sitt ca. likt med utviklingen av teknologien. På grunn av det kan vi jobbe bra på forskjellige nivåer. Vi gir aldri opp, og prøver ut nye ting hele tiden. Vi er klare for å løse hvilken som helst problem. Stor del av verktøyet lager vi eller modifikerer selv, slik at vi tilpasser oss situasjonene som kommer opp.

Firmaet Pawlowicz AS samarbeider godt med Sunvisjon LED Australia, og vi har et produksjons park i Shenzhen, Kina. Der produserer vi våre egne LED lysrør og der utvikler vi oss.

Er teknologien bare Kina?

Svaret på dette spørsmålet er nei. Hele teknologien som drar til Kina, begynner oftest i Europa og USA. USA og Tyskland lager flest patenter i Europa. I de siste årene, ble grafen materialet veldig populært. Der den billigste prudusjonen ble skapt i Polen. Grafen er en revolusjon som snart blir brukt i et stort skala i teknologien, som kommer til å skape at det blir mye lettere å leve for oss mennesker. Man kan bruke grafen til batterier, der batteri lading kommer til å ta bare 1 minutt og ikke flere timer, slik som det er i dag. Vi vet at grafen har veldig mange utnyttelse muligheter og at den kommer til å overraske oss, samtidig kan den gjøre det lettere for oss.

Teknologiske grenser - er vi klare for en såpass rask utvikling av verden.

Svaret er ja, vi har alltid vært klare for en slik utvikling. Ca. 20 år tilbake har en telefon sett ut som et postboks og vi har hatt en kabel knyttet til den. Nå er telefonene våre små og vi kan gjøre alt via telefon. Dette er bare et av eksemplene på hvor fort teknologien trer fram. Vi er en generasjon som er heldig og får leve og være med på det som skjer rundt oss nå, det er en tid der alt går veldig fort fram.

Pawlowicz AS prøver og alltid se etter nye teknologier og vi prøver å være med på slike ting.